Litt om oss


 

Master Teknikk AS er opptatt av å levere god kvalitet til riktig tid. Vi hjelper deg med ditt byggeprosjekt, enten du skal bygge nytt eller renovere. Vi forhandler hus, hytter og garasjer fra Byggmann. Vi hjelper deg også med gravetjenester, massetransport og mindre anleggsprosjekt.

I 2013 kjøpte Mikael gravemaskin og startet sitt eget firma. Samtidig var Terje klar for nye utfordringer og sa opp jobben sin som fast ansatt tømrer. Master Teknikk ble etablert, og siden har firmaet vokst jevnt og trutt, takket være dyktige medarbeidere som har levert godt håndtverk til våre kunder i Tromsø-området og Nord-Troms.  

Master Teknikk Bygg ledes av Terje og består av 6 fast ansatte tømrere. Våre tømrere har lang erfaring med ulike typer byggeprosjekt, både nybygg og renovering. Vi utfører både store og små oppdrag, og ble i 2018 forhandler av ferdighus fra Byggmann. 

Master Teknikk Anlegg ledes av Mikael og består av 2 fast ansatte lastebilsjåfører/anleggsarbeidere. Vi har en 8-tonns gravemaskin, og utfører alle typer mindre graveoppdrag, f.eks. utgraving av tomter, landskapsarbeid, drenering, vann og avløp. I tillegg har vi 2 lastebiler som er disponibel for massetransport.